Hageaksjonen 2014 – vel blåst!

 

Takk fore innsatsen karer!

Takk fore innsatsen karer!

Det var mye løv og kvist – og annet hageavfall, som ble samlet inn på Snarøya forleden dag.  Store mengder avfall er malt opp til små biter, som igjen vil bli til jord, som du kan hente om et års tid på Isi – om du føler for å få litt tilbake av det du måtte kvitte deg med.  🙂

Vi konstaterer at disse aksjonene er meget populære – faktisk er de så velkomne, at også de som ikke er medlemmer i vellet tar del. Vellet kan nok leve med det, men vi mener oppriktig at et medlemskap på Kr. 250,- per år, som innbefatter denne ekstratjenesten i tillegg til mange andre ytelser for fellesskapet, burde føre til et ras av innmeldinger til vellet nå. La oss gjerne få høre hva som gjør at noen ikke ønsker medlemskap – så kan vi kanskje gjøre noe med det.

Blide karer i aksjon for vellet – og deg!

Utrolig hva bilen sluker

Utrolig hva bilen sluker

Skikkelig opprydning etter endt dyst

Skikkelig opprydning etter endt dyst

 

Er du i tvil om du er medlem, finner du oversikten her:

Gå til fane over: Snarøen vel – Medlemmer.

 

 

Snarøydagen

Vårt store  arrangement lørdag 28. august, i samarbeid med Sportsklubben i forbindelse med at Snarøen Vel er 100 år og Sportsklubben fyller 90 år, nærmer seg med stormskritt. Denne dagen må du snarest merke av i kalenderen din, samt sørge for at familie og venner legger turen til Hundsund, der festlighetene vil foregå.

Sett av dagen og gled deg til «Gøy på Øya».

Klikk her for mer info!

Ditt bidrag

Vi hører gjerne fra nettopp deg – hva du synes om nettstedet, hva du savner – og evt. nye ideer til stoff som vi kan presentere for våre medlemmer og andre lesere.