Nå blir det jul!

Stor takk til alle glade givere i innsamlingsaksjonen til barn i Kongo.

Herbie Skarbie Kawuma, som representerer Herbie Light up Life Foundations  var i går og hentet utstyr som er levert hjem til undertegnede – og STOR var gleden da han så hva han skulle få med seg til sitt hjemland; Over 70 par fotballsko, flere sekker – keeperhansker, capper, leggbeskyttere og en mengde kule trøyer og bukser – og en flott fotball. Her blir det fest blant de unge i hans hjemtrakter!

En meget lykkelig Herbie setter seg godt til rette blant alle fotballskoene

Nye muligheter;

Og til dere som ikke rakk å levere denne runden, jeg kommer til å annonsere flere runder, så her er det bare å legge til side «på kammerset» det de unge har vokst fra – for disse mottakerne blir svært glade for ditt bidrag! Og vi snakker om nesten alt av sportsutstyr – bare ikke for vinteridrett.  🙂

Herbie har tidligere blitt utpekt til  «Årets forbilde», en pris  han fikk i 2012 for sin innsats for barn og unge.

Se her:

https://www.nrk.no/video/PS*83218

http://www.regjeringen.no/nb/dep/bld/aktuelt/nyheter/2012/herbie-skarbie-kawuma-er-arets-forbilde.html?id=706274#